Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Audi оновили сімейство A4 та A4 Avant

У відповідь на нещодавній фейсліфтінг Mercedes C-Class інгольштадтці вирішили трохи освіжити седан та універсал під індексом А4, які користуються шаленою популярністю у європейських клієнтів бренду Audi. Оновлення модельної гамми також пов҆ язано з очікуванням появи нового покоління BMW 3-Series, яке з҆ явиться в осени цього року.

На відміну від конкурентів, рестайлінг A4 націлений лише на косметичне оновлення зовнішності та не суттєву модернізацію інтер҆ єру. З впровадженням гібридних технологій та змін у моторному відсіку було вирішено не поспішати. Відрізнити новачка від попередника можна по новим передньому та задньому бамперам та розширеним переліком таких спортивних елементів як коліснідиски та спойлери.

Втім, топові модифікації Audi A4 стали ще більш унікальними та спортивними. За рахунок індивідуалізації автомобіль виглядає свіжим та дорожчим. Нові специфікації моделі передбачають ще більше обладнання у базовій комплектації. Нарешті на панелі приладів вже неможливо зустріти монохромний інформаційний екран, адже замість нього встановлюється кольоровий дисплей. В салоні оновлених A4 передбачено додаткові налаштування передніх сидінь та нове багатофункціональне рульове колесо. Якість матеріалів обробки інтер҆ єру як і раніше заслуговує лише найвищих оцінок. За цим показником Audi A4 залишається лідером у своєму класі.

Як ми вже казали, під капотом рестайлінгової А4 змін майже не відбулося. Водночас, виробник зміг покращити показники викидів небезпечних газів у атмосферу. Зменьшення витрати пального відбулося за рахунок оновлення софту та змін у налаштувані роботи двигунів. Широка моторна гамма дозволяє підібрати саме той двигун який задовольнить Ваші потреби у потужності та економії. Незважаючи на поступову відмову від дизельних двигунів, в Audi A4 доступні як 4-циліндрові так і 6-циліндрові дизельні мотори.

За попередньою інформацією, вартість базової версії Audi A4 залишиться на рівні попередника та становитиме біля 27 тисяч євро. Перші рестайлінгові машини надійдуть у продаж на початку осені цього року…

 

31.07.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Audi оновили сімейство A4 та A4 Avant

Політика конфіденційності